طرز تهیه پیاز کاراملی

به گزارش مجله یک کامپیوتر، با استفاده از پیاز دوست داشتنی می تونید خوراکی های دیگه ای مثل پیاز سوخاری یا حتی کوکوی پیاز درست کنید، اما خوبی پیاز کارامل شده اینه که توی غذاهای دیگه استفاده میشه و طعم اونها رو به بهترین شکل تغییر میده.

طرز تهیه پیاز کاراملی

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، پیاز کاراملی را می تونید با هر نوع پیازی درست کنید، اما پیاز های زرد و سفید بهتر از پیاز بنفش کاراملی می شوند. پیاز بنفش به خاطر رنگ زیباش برای توی سالاد بهتره، ولی این حرف به این معنی نیست که نتونید از پیاز بنفش برای تهیه پیاز کاراملی بهره ببرید.

مواد لازم پیاز کاراملی

پیاز عظیم زرد2 تا 4 عدد
کره بدون نمک2 قاشق غذاخوری
آب مرغ1/4 پیمانه
نمک1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین1/8 قاشق چایخوری (اختیاری)
آب1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه پیاز کاراملی

  1. برای کارامل کردن پیازها ابتدا باید ریشه و سر آن ها را جدا نموده و پوست آن ها را بگیرید. سپس پیازها را از قسمت ریشه به ساقه نصف کنید. سطح صاف پیازها را روی تخته کار گذاشته و به صورت خلالی خرد کنید.
  2. کره بدون نمک، روغن و یا مخلوط هر دو را داخل تابه ریخته و بگذارید روی شعله ملایم گرم گردد. سپس همه پیازهای خرد شده را به ظرف اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شوند.
  3. هر 5 دقیقه یک بار پیازها را هم زده و مایع چسبنده کف تابه را با یک قاشق چوبی جدا و به پیازها اضافه کنید. از رنگ و بوی پیازها می توانید بفهمید که پیازها کاراملی شده اند یا خیر. اگر در اوایل پخت متوجه شدید که برخی از پیازها قهوه ای شده اند حرارت را کم کنید.
  4. بعد از گذشت 30 دقیقه پیازها طلایی می شوند اما هنوز برای خاموش کردن حرارت زود است. 10 دقیقه دیگر صبر کنید تا پیازها کاراملی تر شوند.
  5. پس از گذشت 40 دقیقه تقریبا پیازها آماده هستند. در این هنگام، آب مرغ را به پیازها اضافه کنید و وقتی آغاز به قل زدن کرد، کاملا هم بزنید. محتویات ته ظرف را کاملا جدا و به پیازها اضافه کنید. در نهایت پیازها را با نمک مزه دار کنید.
  6. در صورت تمایل می توانید جوش شیرین را در یک قاشق غذاخوری آب حل نموده و داخل تابه بریزید و 30 ثانیه صبر کنید تا آب آن کاملا تبخیر گردد. پیاز کاراملی آماده است، حرارت را خاموش کنید.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 42411

به "طرز تهیه پیاز کاراملی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیاز کاراملی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید