شناسایی فرایندهای عصبی موثر در نادیده دریافت صدای گام ها

به گزارش مجله یک کامپیوتر، پژوهشگران آمریکایی در آنالیز اخیر خود، فرآیندهای عصبی را که در بی توجهی به صدای گام ها موثر هستند، شناسایی کردند.

شناسایی فرایندهای عصبی موثر در نادیده دریافت صدای گام ها

به گزارش خبرنگاران و به نقل از ساینس دیلی، گروهی از پژوهشگران موفق گردیده اند فرآیندهای عصبی را که موجب بی توجهی موش ها به صدای گام های خود می شوند، کشف نمایند.

دیوید اسکنیدر (David Schneider)، استادیار مرکز علوم اعصاب دانشگاه نیویورک (NYU) گفت: مغز برای این که توانایی نادیده دریافت گام ها را داشته باشد، باید خاطرات را ذخیره کند و دوباره به یاد بیاورد. این کار، مانند ساخت چهارچوب هایی برای رفتارهای تولیدنماینده صدا از جمله صحبت کردن و یا نواختن موسیقی محسوب می گردد.

این پژوهش، بر درک مستقیم به عنوان وسیله ای برای فهم پدیده های عصبی بزرگتر از جمله آشکار شدن توانایی آنالیز، تشخیص و یادآوری صدای حرکات در رابطه با محیط، تمرکز می نماید.

اسکنیدر اضافه نمود: قابلیت تفکیک صداهای مربوط به حرکت از صداهای محیط اطراف، قابلیتی مهم برای شنوایی طبیعی است؛ اما دلیل این که چگونه مغز می تواند صداهای ناشی از حرکات فرد را نادیده بگیرد، ناشناخته است.

اسکنیدر و همکارانش در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک (Duke University)، یک سیستم آکوستیک واقعیت مجازی برای موش ها ابداع کردند. آنها، صدای راه رفتن موش ها روی تردمیل را کنترل کردند و به آنها این امکان را دادند که مکانیسم های مدار عصبی که سرکوب صداهای ناشی از حرکت را یاد می گیرند، شناسایی نمایند.

این گروه پژوهشی موفق شد انعطاف پذیری عملکرد عصبی را کشف کند و یک فیلتر حسی به وجود آورد که امکان نادیده دریافت گام ها را برای موش ها فراهم کند. این توانایی به موش ها اجازه داد صداهای اطراف خود را بهتر تشخیص دهند.

اسکنیدر ادامه داد: این توانایی، برای موش ها بسیار مهم است؛ زیرا آنها معمولا طعمه هستند و باید بتوانند صدای خزیدن و یا راه رفتن گربه را بشنوند.

این توانایی، برای انسان ها در رابطه با تشخیص رفتارهای پیچیده ای مانند صحبت کردن و یا نواختن موسیقی کاربرد دارد.

اسکنیدر افزود: هنگامی که صحبت کردن و یا نواختن موسیقی را یاد می گیریم، صداهایی که قرار است بشنویم، پیش بینی می کنیم. ما از ناسازگاری میان انتظار و تجربه برای تغییر موسیقی استفاده می کنیم و از آنجا که مغز، برای به حداقل رساندن اشتباهات کوشش می نماید، به مرور زمان، قابلیت پیشرفت داریم.

این پژوهش در مجله Nature به چاپ رسید.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 1013

به "شناسایی فرایندهای عصبی موثر در نادیده دریافت صدای گام ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شناسایی فرایندهای عصبی موثر در نادیده دریافت صدای گام ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید